dåååålig

| 0 comments

Idag har det varit en riktig dålig dag. För första gången på länge så har jag inte varit grym på jobbet. MEn alla dagar kan väl inte vara bäst men fasen va trist det är med sånna dagar som e kassa. Heela dagen har jag varit sååå trött och bara haft känslan ”orkar inte”. Det har varit en sån där dag när ja knappt orkat vara trevlig mot människor. Men ja lyckades nog i alla fall vara lite trevlig mot L på sergel. Hade lite jobbeskrivning och annat pappersinformation och sen körde vi igång i butiken. jösses…ja hade hjärntorka. Men tur jag hade med mig L. Utan henne hade inte butiken blivit som den blev.

Ja men vad säger man. Som man bäddar får man ligga. Jag var nämligen på after work igår. Härligt härligt! Täby personalen och jag. De var helt underbart snälla människor! En öl blev två öl som blev tre öl!! Ja och nu vet ja sanningen bakom födande. Härrejösses, en sak är säker. Jag ska be om en tarmsköljning innan jag föder…och bedövningen ska ja tacka ja till. Sen ska ja be om ett extra stygn! haha! Sen fick jag höra en blivande sångerska sjunga för mig. härregud, jag har nog aldrig varit så nära att bli tokkär i en tjejs röst. sååååå fin! Det coolaste från kvällen är att hon hade timbalands nummer…!!

Nu står valet för helgen om jag ska åka till skövde för att gå på Elviras dop…eller om jag ska vara kvar i sthlm och bara softa. Pengarna tryter ju så ja kan ju inte hitta på ngt skoj direkt. Men en soft helg kanske e ngt att föredra!!? Jag bestämmer mig imorgon.

Tjejgänget som gjorde tegelbruket till en härlig tjejfest!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *