free on a friday

| 0 comments

Då var det beslutat. Den här tjejen stannar hemma i sthlm i helgen. Ja ni hörde rätt. Jag stannar i sthlm i helgen, slipper åka tåg och spendera massa pengar. Och sthlm är mitt hemma! Hade varit kul att träffa Elvira i helgen men som sara så fint uttryckte det!! ”bebisen kommer ändå inte komma ihåg att du varit där och hälsat på henne” Härligt ärlig! Det är sånna kompisar man vill ha! TAck sara för den lilla övertalande förmågan du hade! tack för att du övertalade mig att stanna hemma. Så himla gött att få slippa packa å åka tåg! Det härligaste av allt! kunna sova tills ja vaknar!!

Så denna fredagen har ja spenderat helt fri från alla måsten i min soffa! och här tänker jag sitta nån timma till innan jag slinker ner i sängen!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *