ett inlägg om ingenting

| 2 Comments

Lammkött…ett utryck man använder sig av när man dejtar ngn som är yngre. Men vart går gränsen? Hörde av en R i dag att han inte vill bli en annan tjejs lammkött, den tjejen var då ett år äldre. Hmm, för mig känns det som lammkött är när man verkligen dejtar ngn som är mycket yngre. Kanske fem år? Elle?

En otroligt bra konstnär är Lisa Rinnevou. Här är ju ett exemel på ett konstverk hon har gjort. Men det finns massa fler härliga tavlor från henne!I like! det här är malin konst. Förhoppningsvis kommer man få se en sån här tavla ovanför min säng när ja e rik å äger min egen lya….om nu de kommer hända ngn gång i livet.
Kontakter…det är det viktigaste man har i livet. För just nu känns det som att utan kontakter så får du fan ingen lägenhet inanför tullarna. Utan kontakter så får du inget toppjobb. Fast…nu har jag ju fått se att kontakter inte alltid kan ge dig toppjobbet. Tycker synd om dig Sara, förstår dig mycket bättre efter att ha läst din blogg. Uch…här sitter sara på de bästa kontakterna man kan ha…men inte får hon jobbet…ne ngn elak brutta ”smiter före i kön” och snor jobbet fast att ingen egentligen vill ha henne där?? eller? Ja jag hoppas att sara får svar på tal.
Nu blir det ”före detta fruars klubb” på tv.

2 Comments

  1. Tack gumman va du är söt. Ibland vill jag bara bli 3 år och lägga mig på golvet och skrika! Men de ska jag inte. Jag bara hoppas de inte blir förmycket skitsnack under deras kvällar i baren och hoppas att Johan är snäll å prata gott om mig. Lammkött?! Är du galen… 5 år. I så fall är ju jag pite-johans lammkött. Däremot kan jag hålla med om att jag är ett rejält stycke lamm åt the other johan. Nu blir de lördagsmys!

  2. hmm..lammkött..skulle säga tre år..av vilken anledning? Ingen aning men skulle jag dejta en kille som va tre år yngre då skulle ja kalla honom mitt lammkött. På tal om tavlan, sjukt snygg, en äkta ellan tavla. bra smak du har gumman, fast det visste jag ju rendan innan..kram kram

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *