social kompetens…det har tydligen inte alla

| 0 comments

Ursäkta mig nu för detta argsinnta inlägg med mycket svordommar!

Men vad är det för Jävla stil vissa har, va e de för jävla sätt att behandla andra människor. Jag förstår inte hur man kan vara en sådan egoist. Att inte inse att man skadar mer än man hjälper. Uch. Sånna människor borde gå en kurs i förhållande och vänskap. Hur kan man vara en sådan negativ människa? det måste vara jobbigt att se allting i svart eller grått. Varför inte vara positiv och glad för andras skull ibland?
För att tala klarspråk. Åh vad jag önskade att du läste detta nu!Men fy fan för ditt sätt att behandla. Förstår du inte att du gör den andra människan lessen? Tycker du det är roligt att alltid trycka ner den som står dig närmast? Om du hade en hjärna….och hjärta med för den delen…då hade du insett att man absolut INTE trycker ner eller är nonchalant mot ngn som har det jobbigt. Ngn som kämpar för att hålla humöret uppe. Om du nu är så hiiimla rädd om ditt förhållande borde du göra allt du kan för att få den andra personen att vilja ha dig kvar. Men du gör för tillfället precis tvärtom. Och tyvärr skulle jag vilja säga till dig att det är för sent att inse fakta. Too late!

Härregud! Vuxna människa!
(konsten är ifrån http://www.sodragalleriet.se/ )

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *