alla pars dag…men vi singlar då?

| 0 comments

Ärligt talat.

det här är inte roligt.
Alla har fått gulliga sms och blommor och ska hem och dricka vin och äta reeeekor…
Typ.
Jag då?
Jo jag får nöja mig med att bara va. att låtsas om som om jag är blind och inte ser alla förälskade människor med nyinpackade blommor som är på väg att möta ngn.
Ingen hemlig beundrare har ja heller…
Livet känns i dag surt.

ingen kärlek så långt ögat kan nå…å ngra hundra mil till.
I morse var vädret superfint…men nu snöar de…är det klokt elle?
Jag förstår inte varför alla hjärtans dag egentligen existerar? det är väl affärer som gått ihop och bestämt sig för att kränga pengar av alla stackats människor. För de lär väl inte vara ngt religiöst skit?.
Typ: Jesus förlovade sig… Näe, skulle inte tro det.
Uch. Nu låter jag verkligen som en riktig negativ person.
Å de stämmer kanske för i dag.
Men tänk vad kul det hade varit om man hade fått ngn liten hälsning eller nått…e nog mest därför ja e så lack…eller ne inte lack…deppad. Finns ju för fan ingen som tänkt på mig i dag…Då är det tillfälle att deppa…
Jag ska lägga fram ett hurra för å vara singel förslag. Enbart singlar få vara glada den dagen. å alla par kan vara hemma å mögla!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *