full lön here I come!!

| 0 comments

Jaa, vad ska man säga. Jag har haft en av de tråkigaste dagarna i hela mitt liv tror jag. Har suttit på ngt som kallas så fint som ”workshop” hela dagen. Jag skulle vilja kalla det för snigel repetition. För inte fasen lärde jag mig ngt nytt inte. Ibland undrar jag om de tror att jag är helt utan kunskap, om de tror att min hjärna fungerar som ett vhs band. När du spelat in på den tiden som finns måste du spela tillbaka och spela över det du sett.

Men så kom man hem och trodde man skulle ha en tråkig tisdaskväll hemma. Men så kommer man hem till en mysig lördaskväll! hihi! Rött vin, Mmmm! Men blir inget mer än så, ska göra mig ngra scones och en kopp the. Har fått förkylning i dag. Detta är ngt jag kommer ignorera. Om så snoret ska rinna ända ner till nyckelbenet så kommer jag inte förstå vad folk tittar på eftersom jag inte är snorigt. Det här skulle bli min första fulla lön, utan sjukdom eller semester. Inget ska hindra mig från att få en full lön!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *