Hejdå Doris!

| 0 comments

Doris har funnits till för mig sedan jag var 20år. Det blir nästan fyra härliga år tillsammans. Men nu är det dags att säga farväl. Farväl Doris! Tack för din tid som du gav! Alla roliga minnen vi har!! hihi!
Min kväll kommer alltså fyllas med att rensa ur Doris. Alla filer och mappar och annat som man måste ha. Så allt ska över på den externa hårddisken. Så imorgon kommer min nya kamrat, vet inte vad jag ska döpa den till än. En ny Doris kanske! Neee…måste ha ett nytt namn. men det måste vara så där ful snyggt!

På tal om bra namn! Eva, en barndomskompis, hon vill ha en minigris. Och hon vill döpa den till ”Bosse-bacon” !! Det är ju bara sååååå clever!

By the way…de e fasen svårt att ignorera förkylning när man e heeelt hängig. Uch. Ngn som har ngt hett tips å hur man lättare kan ignorera att kroppen inte orkar ngt?

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *