äntligen måndag!!

| 1 Comment

Igår gick ja för en gångs skull och la mig i tid.
Trodde jag i alla fall. Låg i sängen vid elva tiden. Tänkte att nu ska ja vara pigg å gå upp klockan sju för att gå ut och gå. MEn så vill min kropp bara inte somna. What is the problem? Sara som satt uppe till lite efter tolv hann gå och lägga sig och somna…Sista gången jag kollade på klockan var hon 02:30…Ärligt talat? När jag låg där så funderade jag på om det var ngt jag var nervös över? Men näe. Sen när ja väl somnat så drömde jag om min presentation jag ska hålla på torsdag. Fick massa bra ideer som ja ska använda mig av!! Men var ja nervös över en redovisning ja ska hålla om flera dagar? Näe, tror inte de. Kanske var ja nervös åt Sara…hon har ju en ”big day” idag. Det värsta när man ligger så där å inte kan somna. När man bara ligger å säger till sig själv. ”Men somna nu då”. Det är ju att man vet att man inte ska börja grubbla å tänka på saker. För då blir det ju oftast värre. Men igår, asså ja slog nog rekord i grubbel. Härregud! Tillslut så låg jag och försökte fokusera på saker. ”Äpple, grönt, runt, tänk på ett äpple” För att på ngt sätt få hjärnan att bara fokusera på en sak. Men de hjälpte inte. Men tillslut somnade väl kroppen av utmattning vid halv tre tiden. Tack! Imorse ringde sen klockan vid sju. Ja tänkte direkt ”helvete heller!” Så ja ställer om den till åtta. MEn tror ni ja kan somna om? NÄe! Asså vad eeee de för feel?! Men ja tvingar mig att ligga kvar. Strax efter åtta så reser ja mig upp…huvudet e megatungt och det känns som ögonen e igensvullna.

Verkar bli en bra månda!

One Comment

  1. Jag vet precis hur det är att grubbla sådär på kvällarna! Jisses.. Give us a break!!!!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *