grått

| 0 comments

Jag vill ha ngn som blir glaaaaad när man kommer hem. ngn som blir glad när man ringer och skrattar och skuttar av glädje, och ngn som längtar efter att man ska höra av sig…

Tror att alla tror att jag pratar om en pojkvän eller en hund…men där har ni alla fel!

Jaa, kännar att även jag behöver lätta mitt hjärta lite. I´m soo sorry. MEn allt det här som pågått och hänt har rivit upp en hel del inom mig…och att se det från denna sidan e lite jobbigt då jag kan se en viss annan person ha suttit likadant…. Så därför har jag väl haft liiiite svårt att finnas till…men är så grymmt stolt! Otroligt starkt! För det här är bland de svåraste man måste göra i livet. Och jag måste erkänna att jag vant mig i synsättet som ni båda goingar har! haha!

Hmm…det finns nog bara två pers i hela världen som fattar vad ja pratar om för tillfället!

Men summan av sumarum.
Jobbet var hektiskt och många beslut togs..
vissa bra, andra mindre bra
Men man måste väl för fan få göra ngt misstag på jobbet? elle?
En tuff dag men ett tufft väder…och utan sömn i kroppen så blir allt mer grått. Så tur e ju att ja ska soooova inatt!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *