på tåget

| 0 comments

Ja då sitter man här igen. Uttråkad och less. De där båsen låter väldigt lockande måste ja säga. Har kommit på ännu en detalj till dem. Att det är snurrstolar!! Så man kan ändra stolen så man aldrig behöver åka baklänges! Sen har ja kommit på en lösning till stolarna med! Att de ska ha en kudde som sitter på en liten ”räls” som man kan dra upp och ner beroende på hur lång man e!!! Jag borde sitta i ett designteam för SJ!!

Kursen nere i Helsingborg var rätt okej! Jag som dissade den så innan jag var där. För första gången, i hela mitt liv tror ja, så förklarade föreläsarna om skräcken inför att stå inför grupp och prata. Sen gav de tips på hur man ska ”skaka av sig den”. Så helt klart godkänd kurs. Dock hade jag behövt den för ett X antal år sedan då man började bli tvingad till muntliga redovisningar.

Vad kan ja annars säga.
Jag sitter självklart bak och fram..igen
Jag sitter självklart ytterst…
Tanten som sitter innanför mig springer självklar hela tiden på toa och till bistron. (vad e de med människor å hyffs)
Det finns barn i samma vagn som mig (dock ovanligt tyssta!)
JAg var tvungen och sitta och vänta på tågstationen i helsingborg i en timma…och människorna i helsingborg, i alla fal de på stationen, de e enbart klädda med extrmt dålig smak. Jag skojjar inte. Önskar jag hade kunnat ta kort på dem.
Jag e åksjuk eftersom ja inte tog åksjukepills innan, ja ville inte ligga å sova hela resan igen eftesrom alla går in i en när man sitter ytterst å alla smäller in en väska i huvvet på en när de ska av…

Det var allt från den negativa Malin. Nu kommer det lite positiva saker!!
Helsingborg var underbart vackert! Vatten och restaurangbåtar och lite småstadskänsla! Mysigt värre!Lund såg oxå otrligt mysigt ut! Ville gå runt å strosa lite å se stan. Men det hanns ju inte med eftersom man skulle med tåget. Ja, Skåne är nog ett ställe jag kan tänka mig att flytta till när ja blir lite äldre! Helt klart!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *