it smells vanilla

| 0 comments

Min förra dator. Den hade jag under heeeela högskoletiden. Den var med på varenda förfest och folk ställde sina öl och andra glas bredvid den utan problem. Det var aldrig ngn som spillde på den ngn gång. I alla fall som ja vet. Jag har varit extrmt full och extrmt bakis med min förra dator. Men aldrig spillt ngt på den.

Igår satt jag med min nya dator, på en lugn förfest med sara och frida. Jag och sara satt i soffan. Jag ställde ner mitt glas bredvid datorn. Och när jag skulle svara ngn på msn så helt plötsligt händer det…jag spiller på min dator. Vaniljvodka över hela tangentbordet. VA FAN! jävla skit. Hur är det möjligt. JAg som inte ens vart full…ÅÅÅÅÅÅhhhh! Så himla onödigt. Å helt ny. OCh jag som verkligen måste ha en dator.

Så stängde vi av den och drog ut. Partyhumöret försvann ju dock men efter lite mingel på peacock så försvann ångesten över datorn. Men när ja kom hem kom den tillbaka. Jag satte igång datorn och då verkade allt funka!! Förutom knapparna vid musen. Å man kan ju inte använda en mus utan knappar…Så ja gjorde mig beredd på det värsta och skickade iväg ett mess till Anders å hörde om han har en till ja kan köpa.

Somnade, vaknade i morse, satte igång datorn. DEN FUNKAR!!! JIPPI! Den doftar dock vanilj hela datorn. MEn den funkar. NU ska ja aldrig ha glas i närheten av min lilla dator. Never!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *