jag tror ja vill spy

| 2 Comments

Och för allas information, jag var INTE ute igår. Jag var hemma och tittade på tv och somnade sött innan klockan slog tolv.

Ibland när vissa saker händer då känner min kropp för att gå och spy upp all ”oro” eller ”obehagliga känningar” eller ”de svå jvlarna som springer runt i magen” För ibland får man reda på information som man inte vill ha reda på. Info som man hade levt bättre med att inte veta. Men när man har fått reda på det är det kört. Då finns där ingen återvändo. Därför vill jag bara gå å spy.

2 Comments

  1. Men då!!
    Usch de låter inte kul juu! :(
    vad har hänt darling?

  2. Uch..ja vill inte ens nämna de högt..känner mig så jvla töntig. Att bry sig om en sån skitsak. Men idag så var det pricken över iiii…så då var de bara å gråta en skvätt å tycka lite synd om sig själv å sen bli lite förbannad. Sen gick de väl i stort sett över. Kan ta de muntligt eller på msn ngn gång!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *