för första gången!!

| 0 comments

Nu har jag hållt i mitt första ”affärsmöte” ngnsin i mitt liv!!
Det gick rätt bra, förutom att Anna…my boss…sa att det innehållet jag presenterade för henne nog skulle ta tre timmar att gå igenom. Det tog en timma och en kvart…
Då blev ja lite skrajsen i benen att alla skulle tycka illa om mig att jag inte kunde fylla ut de tre lovade timmarna. Men de verkade ganska glada åt att få gå hem och lägga sig i sängarna igen! haha! Förutom två av dem som faktiskt stannade kvar till elva och diskuterade olika ämnen! Det var kul!
affärsmöte föresten…läs workshop!
Sen har jag hunnit med att köra ett träningspass på jobbet med!
Jag tror jag har slagit rekord i att packa upp varor i dag. Satt på lagret i en av mina butiker och bara slet upp varor. Varmt blev det…men skit i det..ja hade ju inte ätit frulle så de e ju bara bra å förbränna på de som finns i kroppen?!?! elle?
Så får ja höra av personalen att de börjat bli lite ”instängt” på lagret…men ja fattar inte piken utan fortsätter att riva upp mina varor. Tävlingsinriktad som ja e tävlar jag mot mig själv i att få upp så många varor som möjligt innan tiden är slut!
Så får jag höra lite senare att det inte luktar så frescht på lagert längre…då saktade jag ner…förstod piken! hahaha! Slooow down..
Jag gick neri butiken tog lite frisk luft och gick upp på lagret igen. Jag förstod vad de menade. De var varmt och kvavt…uch.
Så jag sprayade lite ”lukta gott” och gick hem!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *