Våren är här…nästan!

| 2 Comments

Idag vaknade jag med värsta huvudvärken. Tänkte att de nog går över så knallade upp till toan…där tände jag lampan. Som en blixt så blev det tusen gånger värre, å illamående blev jag. Min första tanke var ”jvlar, nu e ja gravid” med tanke på att ja var illamående en morron…För alla som e gravida är väl de?! elle?! haha! Sen insåg jag att det kanske e de som kallas migrän för vanligt folk. Så ja la mig med sprängande huvudvärk och la täcket över huvudet.

Efter en himla massa timmars vila i sängen med täcket över huvudet som mörkerskydd så pallade jag mig upp. Hakade på sara till djurgården eftersom det ju alltid är bra med frisk luft när man inte mår bra. Så vi tog båten till djurgården. Kliver av och börjar gå…hmm..skansen blir det!

När vi gått en bit!
M- Åh! titta en sightseeing buss!
S- Haha! Ja det skulle verkligen du behöva Malin. Du som knappt hittar hem!!
M- ja verkligen.

Så går vi en liten bit till. Inser att vi nog måste fråga ett par tanter vart skansen ligger så vi inte går åt fel håll.
M-Ursäkta, skansen, vilket håll ligger det åt?
tanten- Precis där, det är det där som är ingången.

Då står vi alltså i princip utanför skansen! haha!
M- Ja Sara, den där sightseengbussen kasnke vore ngt för oss båda! hahaha!
Det blev dock inget skansen. Lika bra att gå dit en sooolig dag. Så vårat mål blev ett cafe. Först drog vi till waldermarsudde. Där var det stängt. Sen drog vi tull Rosendals trädgård…de stängde fyra, vi vad där kvart i. Sen blev de Junibacken. Där möttes vi av typ 20barnvagnar vilket gjorde att vi vände direkt. Varken mitt eller saras huvud pallade med ungar. det hela slutade på ett cafe på nybrogatan där vi valde choklad och kaka istället för soppa…som enbart hade kostat 3kronor mer…och Ja, vi ångrade oss efteråt. Eftersom båda enbart ätit frukost.

2 Comments

  1. Åhhh vad fina bilder!!!

  2. underbara bilder. Och malin, den där bussen kan nog vara ngt för dig ;)

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *