Myskväll!

| 2 Comments

Det var grymmt svårt att gå upp även i dag. Huvudet smärtar fortfarande lite. Förstår inte varför. Hållit på så flera dagar nu. Jobbigt. Men väl på jobbet blev det skoj! Idag har jag lärt upp en supertrvlig kille, Hector, till att bli den bästa extraarbetaren ngnsi!! Sen har jag fått lära mig allt om hur en musikal är uppbyggd eftersom killen är en musikalartist! Sen var dagen rätt seg i täby. Både ja å isabelle hade inte ngn klockren dag.

Men så mötte jag Mia på stationen vid sju tiden. Vi gick på restaurangsökning men hittade inget i våran ”prisklass”…ingen av oss var tillräckligt hungrig för att spendera 200kr på en varmrätt. Så det slutade med att vi köpte oss räkor och baguette och satte oss hemma och åt räkorna och drack vin! Mumsigt värre!

Imorrn ska Mia på arbetsintervju på ett av de största klädkedjorna. Jag önskar henne lycka till och hoppas hon och hennes kille hamnar i sthlm!!

2 Comments

  1. Muuuuuuuuuums! vad sugen jag blev på räkor!

  2. Ja räkor e suuupergott!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *