äntligen!

| 0 comments

Då har jag varit hos min moster på östermalm! jösses! En sak som jag kommit på under kvällen. Som är himla rolig. Det är att jag älskar ”stureplanslivet” I alla fall tror jag mig älska det. Att vara rik och komma in överallt och se snygg ut. Japp, thats a life I think I like! Å mina släktinger på östermalm!! klockrena stureplanare! I alla fall enligt min åsikt! Så det vore väl toppen att umgås en hel del med dem!! eller hur!

Visst var det stelt som jag hade förutspått. Men what to do. Vi känner ju inte varandra. Efter ett glas vin blev det helt klart bättre men bättre kan det bli! Så jag ska umgås med dem igen…och igen…och igen! haha!

Skulle dock behöva tips på bra samtalsämnen som man kan föra med folk man inte riktigt känner. Hmm…vädret, fyllehistorie och ungdomsminnen…sånnt funkar ju. Men vad finns det mer?!

Nu ska jag bädda ner mig i soffan för att spana på sex and the city. mitt sällskap är min chipsburk. (ja det är en burk) Sen får vi se när sara dyker upp!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *