jämställdhet..dont think so

| 0 comments

Här snackas det om att det ska vara så himla jämnställt i samhället. framför allt mellan kvinnor och män. Just i dag tycker ja livet e helt orättvist när de handlar om män och kvinnor. För i dag har ja haft sån jvla mensvärk så det är inte sant. Och ni som känner mig vet ju hur min rygg funkar. Å den har verkligen krashat i dag. Eller i går natt. För ja sov knappt ngt. vaknade hela tiden och kunde inte somna om direkt eftersom ryggen gör så jvla ont. HATE IT! Att män aldrig lever med en sån här smärta…de e fan inte rättvist. För hade de vetat hade de inte kallat oss barnsliga eller ynkliga när vi har mensvärk!
För övrigt så är jag helt skotokig för tillfället. Jag har hittat otroligt snygga pumps. Otroligt snygga ballerina skor, ja ni läste rätt, ballerina skor…men med helsnyg klack! Å sen stövlar såklart eftersom både mina svarta å bruna e trasiga. Åsså tittar ja på sex and the city rätt ofta nu. Då får ja ännu mer skoångest. För de har så himla snygga skor jämt! Man kanske ska bli skådespelare så man kan få skor gratis!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *