jag e sååå sällskapssjuk!

| 1 Comment

Sara var är du!? En kväll hemma själv å ja e megasällskapssjuk!!

Spanade lite på nätet på min favorithundras! gissa en gång och ni gissar rätt! chihuahua! Och jag hittade en som ser precis ut som ja vill att den ska se ut! Fast jag kan tänka mig en blondie med. De e ju så söta! Undrar vad ja skulle döpa dem till. Hmm. Jag har ju alltid gillat namnet Doris…av ngn märklig anledning. Men det namnet har ja redan använt på så många saker. Så nu måste ja komma på nya fina namn! Jag vill ha fräcka namn, namn som folk hajjar till på och tycker e bra! Mmmm! I min perfekta framtid har jag ett arbete där jag kan ta med mig min lilla voffsing!! Asså den lilla blonda är jus ååå söt! I verkligheten heter den Rocky. Och den black and tan heter Kenzo. Typiskt vanliga hundnamn. Nu hade ja verkligen velat ha en liten voffsing här som hade legat å värmt min mage! Det hade varit dundermysigt! Det blir min första önskning till födelsedagspresent! en liten Chihuahua! Tack mamma och pappa för att ni är så snälla å tar mina önskningar på största allvar! Jag slänger in en Audi TT (cabbe såklart) i önskningen med, åsså mina pumps från bianco! Och en lägenhet såklart! Där hyran e betald i resten av mitt liv!
Får jag detta behöver ni aldrig mer köpa saker till mig! Jag lovar!

One Comment

  1. Naaaa… jag vill haaaa!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *