Sommaren i City!

| 1 Comment

Underbart!
Jag finner knappt ngra ord för hur härligt det ska bli att bo i en tvåa. Och dessutom så centralt som på sveavägen!
Underbart!
Hyrestiden blir ju april till oktober. Heeeeeeela hääärliga sommaren!
Med andra ord slipper jag spendera fler minuter än nödvändigt i en tunnelbana!! Jag kan spendera den tiden ute i solen med solbrillorna på (eller glajjorna! som ja lärt mig att de heter i sthlm!!)

Sen har det ordnat sig med utflyttningsdatumet med. Så underbart. För där försvann verkligen en sten från min mage. Utflyttningsdatum var ju egentligen 1april, å i svea var det inträde 15april…däremellan?? Ja då hade ja behövt bo inneboende hos moster. Men idag kom det ett mail från himelen! Vår nuvarande hyresvärd okejjade att vi får bo här tills 15…UNDERBART!

Det känns nästan lite farligt att uttrycka dessa ord i en följd. Men det är helt otroligt hur allt alltid ordnar sig för mig. Helt underbart! Jag tror dagens ord blir underbart!

Dagens ord borde egentligen bli ngt annat. Ja har inte haft en bra dag. Härregud. Ja har nog tappat precis allt jag har hållt i. Jag har snubblat och svurit inombords ett flertal gånger i dag. Som ja sa i morse till Sara. ” det här är en sån dag då jag inte borde ha gått upp” fast så slutade dagen så underbart! ett kontrakt påskrivet och god kvällsmacka till House på tv!

Nu får ni ha en underbart!! kväll allihopa.
tänk vad mycket taxipengar ja kommer spara nu när ja flyttar till svea! underbart!

One Comment

  1. Grattis gumman! E väldigt avis ja vill oxå bo på sveavägen. fast det e klart ja kanske kan få jobba på sveavägen om folket där fattar att jag e bäst i hela världen och att de gör ett misstag om de inte anställer mig. och fattar de det så kan ju du och jag dricka latte hemma hos dig. guu så mysigt. hoppas och grattis!!!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *