va e väl en bal på slottet?

| 0 comments

Imorgon ska jag gå upp megatidigt! (halv åtta) åsså ska ja för en gångs skull komma hem i tid! eller så jobbar ja på å tjänar in lite timmar! Eftersom ja tagit lite sovmorron nu så är nog det smart! I love my job! Att flexa är bäst. Synd bara att ja inte kan få utbetald övertid! det hade varit det bästa!

Imorron ska Sara ut igen…freda hela veckan…lyx! Nog för att ja kan flexa, men bakis på jobbet…ingen hit när man har mitt jobb….Jag längtar verkligen tills den dagen då ja drar ut på riktig fest igen! Å att Sara å Frida hänger på! Å ja längtar tills ja hamnar på ett ställe som inte enbart innebär bar och soffor..känns som de bara e sånna ställen ja varit på det senaste. Lite mer drag i musikaftonen vill ja ha med! Åh vad ja saknar en riktigt häärlig fest! Mmmm! Å skumpan min står på köksgolvet å pratar med mig varje morron. Den säger ”inte än Malin, men snart

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *