beroendeframkallande?

| 0 comments

Jag måste bara få prata lite om Spraydate.
Jag blev ju medlem på den sidan när jag var nybliven singel. Och jag vet väl egentligen inte varför jag e kvar där. För största delen av alla mail jag får består av äldre män som vill vara otrogna mot sina flickvänner/fruar. Sen är det otroligt många killar som har olika ”böjelser” som de vill att man ska hjälpa dem att sätta i verket. Det senaste jag fick var en man som ville att han skulle få vara min slav! Ja varsågod sa ja, de e bara å komma å laga mat å städa och hjälpa mig flytta! Jag var ju dock inte seriös…och det sa jag till honom. För vem vill att ngn sjuk man ska komma hem å få stånd av att hjälpa mig å städa. Nä. Inte riktigt min grej.
Varför e ja då kvar på spraydate…hmm…jaa du. De e väl beroendeframkallande. För varje gång jag går in där så får jag min dagliga dos av komplimanger. Och om jag slutar gå in där, vem ska ja då få komplimangerna ifrån?
För tydligen är det ju så att jag ser bättre ut på bild än vad ja gör i verkligheten. Och nu vet jag att alla kommer sätta emot. Men när var det sist en kille på krogen bjöd mig på drink? Å när var det sist en kille via nätet bara yttrade sig om mina fina ögon? Hmmm…tål att tänkas på! Jag kanske ska sitta på krogen helt blickstilla och bara le! Som på ett kort! Värt att prova!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *