komiskt!

| 1 Comment

Igår så fick jag höra om ett helt suveränt ställe av Sean på jobbet. Han jobbar ju som dansare, koreograf och mycket mycket annat. Å jag undrade ju om man kunde gå å se han ngnstans. Å då berättade han om detta suveräna ställe som man ska gå till på söndagar här i sthlm! Ett ställe där nya ståuppare går till och varje kväll är det ngn gammal i gemet. Av en händelse berättade Sean att förra söndan så hade magnus betner varit där och ”roastat” björn gustavsson. Han hade alltså stått och trackat ner på gustavsson massor…så som betner gör. Sen är det ngn som ringt (enligt sean) till gustavsson och sagt att han måste komma dit. Å ner i lokalen dyker gustavsson upp och chockerar betner! Nu kommer vi till det roliga! Klippet finns på nätet! och självklart delar jag med mig av det roliga!Så hit ska jag dra med mig sara, å kanske fler om fler vill haka på! Åsså ska vi titta på Sean och alla andra komiker!

One Comment

  1. hmm jag känner på mig att detta mycket väl kan bli ett ställe jag kommer hamna på ett antal gånger när man sen flyttat till storstaden! askul ju!!=)
    hoppas du får en bra helg! vi ska ha schalgerfest på skolan idag och jag ska vara ABBA-Frida i min neonrosa klänning, du skulle vara stolt om du såg mig! jag har nog aldrig varit så rosa!!=)
    puss o kram

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *