I love him

| 0 comments

Heartbreak hotell och gratisdrinkar! Kan det blir en bättre helg!
Ja det kan det! men det var trevligt i alla fall!
Men jag tänker inte lägga ngn energi på att berätta om min helg just nu.

Schlager!
Att Perelli vann var väl toppen? För enligt många så är hon lite smått känd utomlands vilket måste betyda att våran chans att komma i alla fall på tio i topp höjs?! Jag tyckte att Bengtzing hade way too mycket energi. Det såg alldeles för överdrivet ut. BWO är ju även de kända utomlands…så om de hade vunnit hade vi nog kommit långt med. Sverige måste börja tänka taktiskt när det gäller schlager. Egentligen skulle vi kunna mäta vilken/vilka som är mest kända utomlands å sen skriva en jäkligt bra hit till den/de personerna, och skita i hela tävlingen!?

Fast om vi tar bort tävlingen så missar vi det som är det roligaste. Programledaren Kristian Luuk som enligt mig gör ett kanonjobb. Mycket bättr än förra året. Sen har vi ju den otrligt omtalade Björn Gustavsson. Härrejösses. Han e bäst! Så grymt bra!

Här har ni fått lite klipp på min favvograbb där han inte har inövat ngt! härligt att se att han e rolig ändå!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *