Att lära känna sig själv

| 2 Comments

Det är en enormt trevlig händelse.
Tänk att lära känna sig själv.
Den person man umgås med mest! så enormt härligt!
Det man kanske inte tänker på när man lär känns sig själv. Det är ju att man inte enbart har goda sidor och egenskaper. Man har även dåliga sidor och dåliga egenskaper. hur ska man tacklas med dem då?

Ja det är väl positivt att man vet om sina dåliga sidor och egenskaper. då vet man ju vad man ska jobba med…förbättra så att säga…

suck..längtar hem till mamma!

2 Comments

  1. När kommer du till Skövde och myser då?

  2. Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Monitor de LCD, I hope you enjoy. The address is http://monitor-de-lcd.blogspot.com. A hug.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *