älskar och saknar

| 1 Comment

För några år sedan, när min rygg var som värst, då köpte jag mig en riktigt bra säng för min rygg. Den kostade ju en hel del men det var det värt. Jag var dock så dum att jag köpte mig en 90säng…Vad ska jag med en 90 säng idag? Hmm…känns som att jag får användning för den igen kanske när jag har skaffat mig ngt stabilt och ska ha en riktig dubbelsäng?!?! Haha! Jaja, skit samma. Det jag vill ha sagt är att när jag flyttade till min etta så ville ja ha ngt större än 90. Därför köpte jag den bästa sängen från Ikea, 140säng. Den lever jag med nu varje natt i sthlm. Mamma och Anders har fått min braiga 90 till deras sommarstuga. Och i natt har jag sovit i min underbara 90! När jag la mig i den, det var som att komma till paradiset. Den är ju helt underbar. Det fick mig att inse att Ikea sängar är skit. Jag ska aldrig mer i hela mitt liv köpa en säng från Ikea. För den sängen jag har nu, det var den bästa ”rygg-sängen” och ”rygg-madrassen” de hade. Bullshitt! Min 90 är 10 gånger bättre. Jag saknar den. Synd att de e så dyrt att köpa ny säng. Behöver verkligen vinna på lotto känner ja. Eller ställa upp i program där ja kan vinna en halv mille!

One Comment

  1. Hej vännen.. Hoppas påsken varit toppen trots ångest över din förlorade säng! hihi.. Skulle inte du höra av dig? Kramis

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *