ny dag nya möjligheter!

| 1 Comment

Ny dag, ny vecka och ny lön!! Imorgon känner jag att det kommer bli en riktigt spejsad dag! haha! Just nu har ja blivit klar med tvätten, duschat och spraytanat mig..Hoppas hoppas hoppas de blir jämt å fint. ”håller tummarna hååååårt”. Nu är det hundra höjdare på tv. Jag skulle göra mycket för att få vara med dem under deras inspelningar! De e grymma och smarta! Har ja sagt att de var på samma partyplejs som min mormor hade sin 80 års fest! coooolt! Men ja missade festen eftersom ja tog min högskoleexamen och festade på annat håll. Attans!


Jag känner mig lite givmild i dag!
Så här kommer ngra ordspråk som börjar på M! Min favvobokstav för dagen!
Man får ta seden dit man kommer.
Man har aldrig roligare än vad man gör sig själv.
Man lär så länge man lever.
Man måste smida medan järnet är varmt.
Man saknar inte kon, förrän båset är tomt.
Man skall inte bita den hand, som föder en.
Man skall inte döma hunden efter håren.
Man skall inte gråta över spilld mjölk.
Man skall inte gå över ån efter vatten.
Man skall inte kasta sten i glashus.
Man skall inte köpa grisen i säcken.
Man skall inte såga av den gren man själv sitter på.
Man är alltid sig själv närmast.
Morgonstund har guld i mund.
Mycket vill ha mer.
Många bäckar små gör en stor å.


Hihi, upptäckte precis att nästan alla börjar med ordet Man…man är ju ett annat ord för kille! Och kille, det är en fråga jag får ganska ofta av släkt och vänner jag inte träffar så ofta. ”Har du träffat ngn kille?!” Och svaret blir alltid ett förikstigt litet neeeeej, precis som om jag har misslyckats i livet eller fått IG på ett test. Så känns det iaf. Men så i helgen så sträckte jag på ryggen när jag fick frågan, åsså sa jag. Nope! Utan att skämmas! första gången på länge. Jag kände mig lite stolt! För är det så hemskt dåligt att vara singel? Näää! de e de ju inte! inte om man lever singelliv som singel. Men man måste ju passa sig för att leva ”förhållande liv” som singel. Alltså, att man häckar hemma i soffan och inte är ute i svängen! Inte för att alla förhållandena går ut på att häcka i soffan men! haha!

Ne nu ska ja sätta mig och försöka få min spraytan att torka!

Juuust det!
En rolig ”dagens kommentar”
”hur är det nu igen, behöver man salta i vattnet när man kokar ägg!?!”

One Comment

  1. tja! vad använder du för spraytan? är den bra, blir det jämnt?

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *