sthlms skvaller och diss till Norge

| 0 comments

Alltså jag tror att Skövde gjorde mig väääldigt bra! Jag har varit på så bra humör sen jag kom hem! Förutom i natt då, när ja låg och fick nervöst sammanbrott till klockan 03:00 över hur jag skulle hinna med att packa å flytta ut innan helgen…haha! Men de slipper jag ju nu! Tttttoppen! (läs som de uttalar de i nile city!)

Idag har ja ännu en gång stått och snickrat på jobbet. I hate it. Jag har aldrig velat bli en snickare, aldrig velat dejta en snickare och defenitivt aldrig velat hålla i plankor med tio tusen stickor i. UCH!

Dagens sthlms skvaller
efter min nästan 12 timmars dag på jobbet så avslutar jag å chefen med en ”middag” på burger king….ja nu avslöjade jag att ja åt onyttigt…På burgerking deckade vi av lite. Shitt, vi var sååå trötta. Men så helt plötsligt spärrar chefen upp ögonen å säger. ”härregud, så öppet folk gör saker” Å ja börjar hej vilt spana runt å fattar inget. Men så berättade hon senare att det hade suttit en man inne på burger, så hade det kommit en till man å satt sig bredvid å bara stirrat på den andre. Sen gick de ut…åsså bytte de pengar till knark och tvärtom.

Dagens Ris går till kameragubbarna i Norge. va fasen sysslar ni med i ”so you think u can dance” det var ju värsta berg och dalbanan när de dansade??? Inte fasen vill vi se ngn steadi springa runt på scenen å göra sina ”coola vinklar”…vi som tittare missar ju hela dansen. Vad e grejen med de? Va fan, sätt upp en kamera på stativ å filma skiten bara! Härreguuud. Sara, åk till norge å filma allt de gör å bli miljardär!! ÄÄRLIGT! Nu är jag uppriktigt sagt upprörd. Hela produktionen fårn Norge e crap…vad e detta. Innebär det att om man flyttar dit så kan man gå riktigt långt inom tv eftersom man anser att man e bättre på det än de själva? Frida, Sara, Frida…nu drar vi till Norge!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *