jag älskar min blogg!

| 1 Comment

Alltså min statistik över bloggen! Om man söker på charmigt blåst på google så kommer min bild upp…Hahaha! Så alla i hela världen som söker på charmigt blåst…får upp mig! Hahaha! Testade, och Ja, mitt ansikte kommer upp bredvid Carolina Gynnings nuna om ja söker på enbart ”blåst”…hmm…Ska jag skratta, gråta, vara stolt eller deppa ner mig över att alla kommer tro ja e blåst!?

Å min statistik innehåller så mycket mer! Visste ni att min lilla blogg kommer upp på google om man söker på exempelvis ”sillisar”. Det är ju oxå rätt sjukt. Jag ligger tom på första sidan på google med min blogg på ordet sillisar. Och när skrev jag ett inlägg om sillisar senast?? Sååå längesen. Men kanske e dags igen!? haha! Andra sökord folk har hittat till min sida ifrån är: spindelmedel, charmig, schyffert och ”klubb enkelt”. Det är ju såå kul att se sån här fakta!

Mitt mest lästa inlägg är inlägget där jag visar vilken kändis jag är lik! Det var ju lite spännande. Kanske ska ja slänga upp en sådan igen! på hur jag ser ut i dag. Kanske har det förändrats?!

Sen ska jag passa på att hälsa till Danmark, Norge och USA. Det är i dessa tre ”länder” som jag har flest läsare om man bortser från sverige! Det framgår ju dock Inte vilka Ni underbara människor är för ngra! Vilka är ni egentligen som läser min blogg!?!

One Comment

  1. fan vad coolt!!! //henke

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *