smalspeglar?

| 0 comments

Idag hade vi diskussionen på jobbet om att vi nog har ”tjockis-speglar” Eller som jag skulle vilja uttrycka det ”normala-speglar”. Vi har nämligen insett att vissa andra butiker använder sig av ”smal-speglar”…alltså de har speglar som gör att vi som kunder ser smalare å bättre ut än vad vi egentligen är. Det är ju bra försäljningsmässigt, men borde de inte ha massa returer då i den butiken?? Blir verkligen kunderna nöjda? kläderna ser ut att va jvligt snygga på i butik. Men så kommer de hem å speglar sig i sin egen spegel så ser det inte alls lika bra ut??

Sen har ja shoppingångest. Det lixom bara kliar i fingrarna…jag vill shoppa! Men jag hinner ju inte om dagarna…Så i helgen då ska jag shoppa. Då ska ja springa in på Bianco å se om mina skor finns kvar!!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *