soft

| 0 comments

Ikväll blir det en vit och lugn kväll. Det ska bli rätt gött. Ligga å slappa på soffan lite! Visst ligger ju partysuget och väntar under ytan…men e man totalt jvla ensam en freda så e man. Sånnt e livet! Men det ska bli rätt gött ändå att bara ligga här å spana på film! Tänk vad skönt imorrn, vakna pigg å fresch på morronkvisten!

Imorgon vore det dock kul med lite fest. De ska ja ju inte sopa under mattan direkt. Undrar om de finns ngn stackars person där ute som ställer upp! haha!

Så ikväll blir det inte enbart att ta det lugnt i soffan. Det blir en dusch i badkaret…och sedan blir det en spraydusch…alltså en spraytan dusch. Brun utan sol för de som inte förstår begreppet! Man måste ju se fresch ut som sagt när man drar ut! Så e de bara!

Så blir ja extrmt uttråkad ikväll kanske jag delar med mig av min uttråkhet till er!!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *