Inne, vem bestämmer?

| 0 comments

Vad är det för variabler som gör att ngnting blir inne eller inte? Tidigare var Lunarstorm det som var så himla inne, alla fanns inne på lunarstorm. Men sen dog det ut. Ngnstans däremellan var det nightlife, efterfesten och ngra fler communities. Nu är det facebook som är så otroligt inne. Vad är det då som gör att det är just facebook som är så himla inne? jag förstår inte grejen?? För facebook är ju en sajt där du samlar vänner på hög och kan spana på vännernas bilder.

Det är ungefär som plastikoperationer. Först var det sjukt inne att skaffa sig sillisar, sen var det inne att ta ut implantaten eller göra bröstförminskningar…och om jag inte fattat det fel så är det i dag inne att köra med botox.

Jag vet inte riktigt vad jag vill säga med detta inlägg. Ja e bara rätt trött på facebook för tillfället. Fast ändå inte…för man hittar alltid fler kompisar…å det är ju lite kul att få spana på deras kort de lagt ut.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *