Viktig info!

| 1 kommentar

Vi har små kryp i våran lägenhet jag och sara. Små kryp med vingar som vi inte riktigt har satt namn på. antingen e de små malar som äter upp våra kläder eller så är det ngt annat. Vi vet inte.

Nu kommer vi till den otroligt viktiga informationen!
Jag är ju som kännt är kort. Jag når inte att döda djur som är för långt upp eller som flyger omkring mig. Då kom jag på den brilianta iden att använda hårspray!! För hårspray ska ju få saker att stelna?? det används till håret när man vill ha det på plats och det används till att spraya maskor i strumpbyxor!

Så en kväll när det flög lite djur omkring mig så tog jag fram sprayflaskan och sprayade djuret. Det landade på bordet framför mig och jag sprayade då lite till på det som en extra trygghet för mig att det skulle dö. Min tanke var ju att djuret skulle stelna till döds.

Jag lutar mig tillbaka i soffan och zappar lite på tv:n, så tittar jag till på bordet där djuret satt. BORTA! fasen då…då finns det nu en hämdlysten liten krabat i lägenheten för tillfället, antagligen med jävligt snygg frisyr.

Så då vet ni. Hårspray dödar inte djur.

En kommentar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.