1a april….

| 0 comments

Så, har ni blivit lurade i dag??
Jag kom på ett så briliant skämt, men jag hade inte mod att dra det. tanken var att luta en tjej på jobbet att hon ska få sparken. Men jag hade inte hjärta att lura henne till det! hihi! Däremot så berättade jag det senare för henne…då sa hon ”tur för dig” haha! Hon själv lurade nästan alla på jobbet att hon sagt upp sig och ska sluta. Men sen informerade hon alla ”april april!”

Det jag undrar är Varför. varför finns det en särskilld dag då det är okej att lura skiten ur alla? Å då det är okej att utsätta sina nära för prktical jokes? Jag hörde på radion i morse om en som kissat i sitt X shampoflaska som ett skämt. Och att hälla sirap i shampot är kul eftersom det är så svårt att få ur. Asså, det här är inte okej enligt mig. Om vi har en dag för detta…varför inte ha en speciell dag då det är okej att göra brott?! Eller en dag då det är okej att tortera djur…eller en dag då det är okej att råna en bank…?!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *