Ide!

| 3 Comments

Tänk på alla hemlösa idioter som går runt på gatorna och inte gör ett dugg för att förbättra sin sits. ?!?! Eller har ja fel!? Det är så jag ser på dem. När jag ser en hemlös som tigger pengar tänker jag direkt att den personen knarkar och snattar och gör annat hemskt som skattebetalare får sota för. Hemlös blir nästan automatisk alkis i mina ögon. Jag tycker faktiskt det är extremt jobbigt med hemlösa alkisar. De stinker och tränger sig på min trygga lilla värld som jag tror att jag lever i. De e obehagliga och får en att vilja hålla för näsan och våga säga ifrån. Men många säger inte ifrån. Sätter de sig en loodis mitt emot ngn på t-banan och börjar prata så får de aldrig ngra svar, alla känner sig skitobekväma…

Jag har en lösning på problemet!
Ta ngn matbutik, vi kan ta Ica! Tänk om de höjde priset med En krona på alla deras varor. Och att den kronan går till hemlösa. Inte ner i deras fickor. Men till dem i form av boende, hjälp med mat…Få bort dem från gatorna. En kr mer per vara på Ica. Skulle du bry dig? ne du skulle nog handla ändå. Om man tänker på att folk började klaga på bensinpriset som fasen när de gick förbi 10kr strecket…men lik förbannat kör de bil som tokiga nu när de e över 14kr. Då kanske Ica till och med kan höja priset med fem kronor per produkt. Då skulle vi bli av med de hemlösa mycket snabbare…

Hur ska jag få fram denna ide till de som tar riktiga beslut om sådant här?!

3 Comments

 1. Vad du är söt vännen! Och inte helt dum ide!!! Du tänker så härligt!

 2. fan vadå 14 spänn för bensin… jag betalar 12…. man ska inte boi sthlm det e dyrt….

 3. här får du eett roligt blogginlägg från aftonbladet:

  Så jag var på sajten Stureplans treårsfest igår och det var ganska – nej, vänta, väldigt – värdelöst.
  Men en rolig sak fick jag i alla fall med mig därifrån.
  Jag stod i kön till baren (av någon anledning förväntades man betala för alkohol, inte så jävla exklusivt, nej nej) och bläddrar bland mina konto- och kreditkort för att se vilket kort jag eventuellt fortfarande kan ha täckning för fyra öl på.
  Då kommer den här kvinnan fram och hon har marianergravsdjupa fåror i ansiktet, men resten av kroppen är nyopererad vilket ger ett väldigt bisarrt intryck, som om någon mappat en Kubakärrings ansikte på Heidi Klums kropp. Jaja, ni hajar. Hon ser i alla fall mig stå där och sortera kortleken.

  Hon: OJ, så många kort du har!
  Jag: – Ja, jo, det är ett par.
  Hon: – Du måste ha MYCKET PENGAR!
  Jag: – Haha!
  Hon: – Nej, vänta! Gå inte!
  Jag: – Förlåt.
  Hon: – Hur gammal är du?
  Jag: – 22.
  Hon (begraver ansiktet i händerna): – Nej, nej, det är alldeles för ungt för mig! Jag är 36!
  Jag: – Jag skulle gissat på 56.

  Sen kände jag instinktivt att jag var tvungen att be om ursäkt och kanske rentav ligga med henne som en god gest (jag är väldigt väluppfostrad).
  Men det gjorde jag inte.

  //henke

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *