guuuud vad kul att flytta!!

| 0 comments

Jag tillhör den skaran av svenskar som har flyttat en jvla massa gånger. Inte bara med mammsen och pappsen. Utan själv. Själv har ja flyttat mig igenom fem lägenheter. Så nu blir det den sjätte lägenheten jag ska bosätta mig i på egen hand! Känns rätt sjukt. Läste i en annons ngnstans att en vanlig svensson flyttar runt 10 ggr i sitt liv. Å om jag ska räkna med de gånger jag flyttat när ja bodde hemma så är jag nog uppe i 15 snart.

Man skulle nästan tro att jag tycker det är kul att flytta när ja gjort de så många gånger. Men så är det inte. Eller, jo de eku latt flytta till nya ställen. Men Inte att behöva packa och städa…uch. Packa upp går ju an ibland. Men Nä…nästa gång ska ja hyra flytthjälp och städhjälp!!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *