I need it to stop rain!

| 0 comments

Oh! såg att den här bloggen är (efter detta inlägg) uppe i 401 inlägg. Det kändes inte mycket för världen! ska bli bättrepå att blogga tror ja!

Nu sitter jag vid saras lilla bebis! tack sara för att ja får låna den!

Jag måste bara säga en sak. Min dator kraschade. Hade ingen garanti eftersom jag fått köpa den från anders jobb BILLIGT! Men så tar han upp det med it-teknikern och även utan garanti ska han försöka laga den och om han inte lyckas får jag en ny!! Tack Anders! Du är min favorit!

Idag fick jag prova på ngt som ja inte trodde jag skulle få prova på än på ngra år. Fick enorma smärtor runt hjärtat och det strålade ut i vänstra armen. Å eftersom ja e påläst hajjade ja till…för om ja inte minns fel e de symptom på hjärtinfarkt eller ngt. Så slängde mig på telefonen till läkaren. Stress. Ja då var det nästan spikat. Min kropp säger ifrån för att jag stressar för mycket. FAN!

Idag var ja så där smart igen! så som bara ja kan vara!! Jag skulle jobba i Täby i dag. Då tar man sig till tekniska för att åka roslagsbanan…jaja whatever. Jag tänkte gå till odenplan i morse, ta tuben till t-centralen för att byta till en som går till tekniska…Men! Så får jag en snilleblixt! kollar kartan, och inser att om jag går så kommer jag fram snabbare! Jag har ju flyttat! Så istället för 20 minuter så tar det mig 4!! I´m proud! Även om ja inte har lokalsinne så har ja en dator med karta!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *