Seriöst!

| 0 comments

Nu kommer antagligen många undra vad de e för fel på mig. Men läs klart hela innan ni dömer mig.

Varför får jag fem sms om att jag ska tända ljus klockan 21:00 den 14 april för att be en stilla bör till stackars stackars Stackars engla och hennes famlij?! Visst, det är supertragiskt, det tycker jag. Hennes familj måste vara helt förkrossade. Och Engla, vilket hemskt slut hon måste fått på livet. Att det överhuvudtaget kan hända att en gubbe kidnappar henne och dödar henne. Det är för mig ofattbart. Jag har enormt svårt att förstå sånna händelser.

MEN! Varför ska det vara sån himla uppståndelse kring Engla? det förstår jag Inte. Svenska folket grubblar och ligger sömnlösa och tänder ljus och gråter en massa…för Engla. En person som dog en tragisk död. Alla andra människor som dör då? Alla andra som faktiskt dör en tragisk död? Bara för att man inte blir kidnappad och dödad å nergräven betyder det inte att det inte behöver vara tragiskt. Bara för att Media har valt detta fall så tänker vi på henne. Men Jenni i Umeå då? Och Johan i Falköping? Vad gör dem till sämre människor, vad ska deras famlijer känna när sverige lägger all sin uppmärksam het på ett dödsfall? Jag blir så frustrerad.

Jag vill härmed tända ett ljus för Alla familjer som mist ngn. Och för alla dem som gått bort, vare sig på naturlig väg eller på andra sätt. Alla är värda en tanke, en bön eller ett tänt ljus.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *