Viiilken helg!

| 4 Comments

Och jag är så stolt över mig och frida! Vi förfestade, festade och kom hem…å vi hade allt med oss hem och mindes heeela kvällen! toppen! ombytta roller! hihi!

Fredagen var alltså en piteå-reunion som jag fick vara med på. En sak är säker. Folk som har bott i piteå men flyttat därifrån är jättetrevliga…och alla har onda saker att säga om pite..I wonder why!! hihi!

Fredagen bestod även av en hög räkning av sms…härregud..vilket krångel! Å vilka roliga sms man kan skriva och få när alkoholen är med! eller vad säger du frida! haha!

lördagen spenderades hemma! underbart! Spara lite pengar!
Jag har en plan…att ha en vit månad. För att verkligen gå in för beach 08…alkohol är massa kalorier…så om man undviker dem så måste det ju bara vara bra om man vill minska lite i omkrets!! Men frågan e om man pallar en vit månad…de låter ju såååå trååkigt.

Nu ska jag å sara gå ut i det fina vädret! Det är nästan sommar i sthlm i dag!

4 Comments

  1. Vi har äntligen blivit vuxna!! Lärt oss att dricka normalt! Grattis till oss!! ha ha ha!
    Kram

  2. hehe jag gjorde tvärtom….var hos föräldrarna och grillade i lördags,sedan förfestade jag, och då drack jag en kvarting vodka och sedan 6st redbullvodka, 6or…. var spiknyckter hela kvällen. Men när jag vaknade på söndagen var jag tokfull! Det bleven jobbig dag. /Henke

  3. Ja stoooort grattis till oss! hoppas bara vi kommer ihåg det vi lärt oss alla helger framöver!

  4. Haha! hoppas du inte skulle göra ngt avanserat på söndagen henke!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *