vissa dagar…

| 0 comments

….undrar man varför man överhuvudtaget går upp ur sängen…
Idag var dock ingen sådan dag till en början.
Men den blev det till slut…
tänk vad mycket bättre dagen varit om jag bara legat i sängen…
Då hade jag sluppit stå inomhus i ett köpcenter och frustrerat försökt hänga om en hel butik…
tog mig tom tid att göra en lunchlåda i dag eftersom pengarna e slut på kontot…men tror ni inte jag glömmer den ståendes på matbordet hemma.
idag är en dag då jag helst hade legat under täcket.

…..vaknar man med ett leende!
Tänk vilken tur att jag gick upp i dag och varit ute i sooolen! Vi hade 15grader i skuggan i dag! uuunderbart! Så lunchen åts upp utomhus…matlådan som jag gjorde på morgonen glömdes kvar i lägenheten, tänk vilken tur! Då hade jag en anledning att shoppa ngt onyttigt att avnjuta på parkbänken i solen med Emilia!
Tänk vilken härlig dag! massa positiv feedback!
Härliga arbetskamrater! Toppen!
Vilken tur att jag fick vara med om den här dagen!

Jag bestämde mig för ett bra tag sen att försöka bli en mer positiv människa. Och tänk vad mycket roligare livet är när man ser det mesta med öppna ögon och ett leende på läpparna!
Låten nedan har fastnat inne i huvudet, en låt som spelas på gallerian, och den e så bra! det är ju frida som presenterade mig med låten från första början! Å varje gång jag hör den tänker ja på jönköping, frida och en full john som sjunger!!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *