SvenneJääävel!

| 0 comments

Jag blir så JÄÄÄÄÄVLA arg och lessen att vissa människor fortfarande har svårt för att alla inte ser likadana ut.

En fullegubbe står bakom mig i kön på systembolaget
framför mig står två killar som jag kan tänka mig har ursprung i spanien

Gubben
- jävla negrer. Stå här och snacka och ta upp köplats när jag ska köpa öl. Negrer!
- Sluta prata negrer, gå ur kön, ni har inget här att göra. Negrer!

Jag känner hur gubben stinker sprit och vet inte om jag vågar vända mig om för att se vem det är som uttrycker sig på detta vis. Men jag vänder mig om. Där står en ”hobby-neger” En solariebrännd gubbe som stinker öl och som har en lila prasseljacka på sig från 1984 (har för mig jag sett bilder på sånna jackor från de året) Min första reaktion var att säga till honom ”Och varför solar du för att få samma färg som dem då om du inte gillar dem?” Men sen tänkte jag lite till och insåg att jag inte är lika stark som gubben…dock hade nog de två grabbarna framför säkert hjälpt mig. Men skit samma.

Gubben fortsätter högre än innan för att försäkra sig om att de skulle höra.
- NEGRER! tänk förr i tiden, då behövde man inte köa så här mycket för att få öl. ni är ivägen.

Nu tittar grabbarna på gubben och jag skäms å hans vägnar…
Ber till gud att grabbarna inte kan svenska…

Gubben ser att de inte är mörkhyade grabbar utan spanjorer. Men han tolkar detta fel och börjar om

- Peking ankor, vad har ni här att göra. Stå här och ta upp plats när jag vill ha öl. Peeeeking ankor. Kvack kvack kvack…

Grabbarna ignorerade gubben…men det syntes att de tog illa upp. Vem hade inte gjort det.
Jag trodde inte det fortfarande fanns nacister/rasister i det här landet… jag har inte mött ngn på flera år, sen ja bodde i skövde…å de e måååånga år sen.

Jag hade sån hiiimla lust att säga ifrån till personalen. Sälj INTE öl till denna människa. Han är hemsk och borde spärras in…eller sättas i konsentrationsläger. UCH! Men jag var lika mesig som resten av den svenska befolkningen. Det är ju för fan ingen som säger ifrån. Skäms på mig. Nästa gång ska jag säga ifrån. Slår han ner mig får han väl göra det då. Jag har i alla fall markerat att detta inte är okej.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *