1 maj

| 1 Comment

Man behöver ju inte få det kastat i ansiktet varje dag att man e singel…men nu när solen tittar fram och värmen smyger sig på. Då lixom poppar alla lyckliga par ut ur sina små gömställen och alla måste vara där jag är för att påminna mig om att ja e singel. Eller, påminna mig om att jag oxå vill ha ngn att mysa med å hålla i handen och sitta i solen med! Mmmm!

Idag träffade ja Gustav! Så underbart! Ett ansikte man känner igen på stockholms gator! toppen! Jag ser fram emot lunch på månda!

Gick på stan i dag som sagt…var på jakt efter en snygg jacka…för min vita ganska nya…ja vad ska man säga..ska man ha vit jacka ska man inte ha axelväska..de blir skitit. Så ny ska införskaffas! Spanade efter skor med, men hittade inga. Däremot!!! Så hittade jag mig en ny plånbok! toppppen! Så nu slipper ja min gamla fula slitna å pyttelilla! Nu har ja en snygg plånka i bra märke…vilket betyder bra kvalite!

Grattis till Adrian och Sandra som fyller år i dag!!

One Comment

  1. Men malin! Våren är ju singlarnas tid, i Metro så står de idag att under våren så är människor som mest öppna för att flirta! Bra va!! Flirta på i de fina vårvädret!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *