lättlurad?

| 0 comments

Jag har under en senare tid ätit nyttigare och hållt mig i från onyttigheter. men känner att det krävs en lite mer disiplinerad Malin ändå. För vissa onyttiga saker har slinkit ner…ja e så lättövertalad. Ska vi äta kebab…nej..jo snälla..okej då….Ja ni hajjar!

Så köpte mig en tidning som skulle ge mig lite moivation, och det gjorde den verkligen. Den hade tom gjort test på alla Internets sidor där man kan ”gå ner i vikt med ett klick” Typ aftonbladets viktklubb.

Så ja har gått in å spanat lite på dem.

Men ärligt.
Det som de erbjuder. Det är en dagbok där jag får skriva i vad jag äter, hur mycket jag motionerar…åsså får man se sin viktkurva. Detta vill de ha 100spänn i månden för.

Så. Ska jag vara en lättlurad tjej som faller för denna innegrej…eller ska ja vara smart och skapa motivation på eget sätt och klara det själv.

Jag tror jag kommer må bäst av att i slutändan ha klarat det själv! Frågan e ju om ja verkligen klarar det själv utan kaloriräkningshjälp på nätet..hmm…de återstår att se!

Sunt förnuft och motion var de ja….

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *