Har du ngnsin ljugit för en vän?!

| 1 Comment

JA
igår
och det var superkul!
Men jag avslöjade min lilla bluff ganska snabbt. JAg är ju så dålig på att hålla minen i sånna lägen! haha! Men den 15 maj ska jag slå slag i saken och göra min lögn till en sanning! Yeas Frida!

Kollade mitt konto förut. Pengarna är ju typ borta! Började undersöka på vad mina pengar har spenderats…Uteserveringar, lunchrestauranger och Ica. MIna pengar har skuttat iväg på uteserveringar! hahaha! tragiskt! Uteserveringarna pajjar min ekonomi! Men det finns inget man kan göra åt det…så är det bara. Live with it!

Solen har kommit till sthlm. Just nu är det 25 grader i skuggan, Underbart!!
Torsdas – fridays med jobbet på kvällen
Fredag – fridays, innergården och ngn wierd bar på kungsgatan som jag aldrig mer kommer besöka. ”Det här är ju inte du, det här är din syrras” Den frasen börjar bli vanlig för mina öron för tillfället. Måste nog skaffa mig en ny bild till mitt körkort.

Ikväll blir det Snaps med Jennie, haka på om ni vill!
Imorrn blir de hagaparken!

One Comment

  1. Hejja Haga! De kommer bli myyyyys. Puss å va rädd om dej ute i natten. Sara sitter hemma å väntar oroligt på dej.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *