Ordning å reda pengar på freda

| 0 comments

I helgen låg alla med bikinisar i hagaparken…idag trodde nog sthlmarna att det var lika varmt för det var många som har gått i shorts å skjorta utan ngt mer, å de har huttrat ngt fruktansvärt! haha! Tips! Kolla termometern innan ni går ut!

Jag måste säga att de kändes liiite konstigt att behöva ta på sig jackan i dag igen. Men shitt, ja måste shoppa sommarkläder…härregud. Garderoben innehåller inte sommarkläder…ja måste shoppa.

Ngt jag kommit på i helgen är att jag vill ha en hund. MEn för att ja ska kunna ha en hund krävs det att jag behöver en kille…en kille som oxå gillar hundar å lixom kan ta hand om hunden då jag jobbar…Eller så behöver jag byta jobb så jag kan ta med mig hunden överallt! det vore typiskt bra. Men som frida sa. En kille som kan ta alla de jobbiga promenaderna vore toppen! haha!

Idag har ja ÄNTLIGEn gjort matlådor inför den kommande veckan. Ja har ju visst ätit ute varje lunch sen 25april…Ooops…kontot diggar inte. MEn så går de när de e fint väder. Då vill man sitta ute! Men nu så! Nu e de ordning på Malin igen!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *