Jag kommer seriöst inte in på facebook!

| Inga kommentarer

M – härregud, jag kommer seriöst inte in på facebook. Tänk om det är ngn som har kommit på mitt lösenord och hackat mig.
S – Men seriöst, oroar du dig för sånt?
M – shitt ja kommer verkligen inte in
S – men du försöker ju logga in på din blogg??
M – Ah!! Där har ja ju ett annat lösen! hahaha!

Ja vad ska man säga. Har varit på afterwork, kanske funkar hjärncellerna lite sämre med tanke på att jag haft ett åtsittande diadem på huvudet hela kvällen…huvudvärken försvann direkt efter att jag tagit av mig det!

Ikväll blev de myspys med frida, Lina och Sara. Imorgon blir de fest! Jag hoppas verkligen inte folket ja bjudit bangar…många har ju bangat eller inte kunnat komma. Jag har ju valt en dum helg. Men ja hoppas på att ngrakommer i alla fall! Räknar med dig Linda!!

Imorgon kommer det bjudas på champagne!
toppen!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.