Shitt, har ja pajjat den?

| 0 comments

När jag fyllde 22 fick jag en sån här champagne av grabbarna i jönköping! De sa att jag skulle dricka den vid ngt speciellt tillfälle. Nu fyller jag 24 om två dagar och jag har fortfarande inte öppnat den, då får ja höra igår att den kan ha ”härsknat”?!?! AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Jag som ÄLSKAR champagne…har ja låtit den bli rutten….jag tror jag gråter.

Så nu blir det till att öppna den ikväll å hoppas på de bästa. Jag fyller ju för fan 24, de e väl ändå liiiite big deal att fira? Å eftersom ja fyller på en månda så firar ja idag!

Håll nu tummarna att den funkar!
Å grabbar, tack för en sån fin present! Jag kommer spara påsen som ja fick den i hela mitt liv! Ni känner mig precis som jag är! Rosa!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *