Min födelsedag!

| 1 Comment

Min födelsedag började med att jag höll i en workshop. Den gick faktiskt bra! Jag hade gjort tre powerpoints som gjorde att det blev lite roligare för dem att lyssna å lära! Toppen!

Till lunch så beställde jag in Indiskt. Man måste ju försöka lyxa lite när man väl fyller år. det gör man ju inte så ofta. Bara en gång om året. Efter lunchen så kommer Jennie med världens största strutglass…härregud!! TAck så jättemycket gumman! Det gills ju nästan som tårta! underbart! jag fick tårta till lunch på min födelsedag!
Sen jobbar ja lite till. Åker hem. Lagar underbart god middag..mmm…kycklinggryta å potatis i ugn! Mums! Sen försvinner Sara en stund å jag antar att hon gör lunchlåda till morrondagen. Men så kommer hon in i vardagsrummet med underbar efterätt och champagne!! ÅÅåååh! Jag känner mig verkligen firad! så underbart! Tack Sara! Åh champagne till och med!! I love U! Så jag skulle vilja påstå att min födelsedag har varit allt över förväntan! Underbart!

One Comment

  1. Hihi, jag har haft sååå svårt att hålla mej. På en födelsedag får man lyxa till de å speciellt på en måndag. Får man inte frulle på sängen ska man fasen i mej ha Asti på kvällen. Å de fick de för att du är duuu. Love!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *