goooood morning!

| 2 Comments

Dagen kan inte ha börjat bättre!!

Vaknade
Tittade ut genom fönstret
SOooooooool!!!!!!!!
Slår igång datorn
Har fått en länk till en eventuell låt som kan passa in på min nynnande förklaring!
Och det stämde!
Tack Jenny för länken!
You made my morning!

Det är alltså denna låten som jag velat höra! Den var en megahit när det kom till tryckare när jag var runt 10år!
tack igen Jenny!

2 Comments

  1. Hehe, det var så lite så. Det lustiga var att jag nyss hade hittat den på en gammal cd för nåra dagar sen. Tyckte din förklaring var utmärkt… han sjunger ju så. Aaaiiiiaaaaiaaa aaiiiaaaaiaaa… hahaha! Minns den så väl från barndomen jag med. När man precis börjat högstadiet och var stor nog att gå till cafeterian i A-huset, hahah. Så spelade de videon på MTV, och den var ju sååå bra! Men den är fortfarande nice tycker jag. Nu ska jag ta ett dopp i karibiska havet. Kommer tillbaka till Sverige i sommar, som det verkar. Min man har fått uppehållstillstånd nu – så innan midsommar kommer vi farandes! =)

  2. Ja jag blev så glad att du skickade länken! som jag grubblat! har till och med suttit å kollat igenom artisterna på alla absolut music 12 till 20 för att försöka komma på vad den heter! hahaha! Gud vad härligt de låter med karibiska havet, är din kropp helt invand med att vara knallbrun nu elle? Så ni kommer innan midsommar! Va kul! Då kan han ju få vara med å dansa smågrodorna kring en midsommarstång då! haha! Å undra över hur vi svenskar e funtade! haha!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *