what did I do?!

| 0 comments

Vädret är ju helt underbart. Om jag inte hade vetat bättre så hade jag tagit semester vecka denna veckan som var…men nu e ju veckan över å nu är väl kanske sommaren över med?? Var det inte så förra året? Två veckors stenhård sommar i början, resten regn?!?!

I alla fall e de vad jag hört om förra sommaren. Själv minns ja knappt ngt. Å inte för att jag var ständigt full eller så. Utan för att ja ständigt jobbade inne på ett shoppingcenter…jag hade alltså ingen aning om vad det var för väder utomhus den sommaren. Tragiskt…men mår inte så dåligt över det.

Imorgon har ja äntligen fått en tid hos frissan. Nu är ju den stora frågan. Blonda slingor…eller brunett?! Å jag tror att jag kommer fega ur lite. Göra blonda slingor nu till en början. Nu när sommaren verkligen är här…Men sen till sensommaren/hösten…då kommer ja garanterat bli mörkhårig! Jag har även bestämt mig för att klippa håret lite..har en känsla över att det behövs…Men e inte alls säker på vad jag vill göra…klippa kort vill ja ju verkligen inte. Funderar på att göra en lång bobby…å sätta i lite löshårsslingor i fram för å förtydliga det hela…den som lever får se! Jag kommer i alla fall blir snygg och fräsch till kvällen, då jag ska till Åkersberga!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *