Sjukt!

| 4 Comments

Jag visste ju att man e lite tvådelad som person. Att vänsersidan och högersidan inte riktigt går ihop. Men att jag skulle se ut som två helt olika personer med mina olika halvor, de trodde jag inte. Se själva!
.
.

4 Comments

  1. Ja fattade inte riktigt vad du menar :S haha bra blogg! Gilar att läsa den:)
    //Mona

  2. Jo! Jag har tagit och delat mitt ansikte på två. Sen har ja spegelvänt de båda bitarna och satt ihop min högersida till ett ansikte och min vänstersida till ett ansikte! Kul att du gillar min blogg!

  3. Det stämmer, jag har också olika utseende på mina två ansiktshalvor. Har hört att man ofta har en mer maskulin halva och en mer feminin…

  4. Hmm….ja då e ju min vänstra mer femenin då kanske…I dont know! Men märkligt att min ena sida e smalare än den ändra…kanske har med å göra vilken sida man sover på?!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *